Ir al contenido principal

DEURES DE DIA 27 AL 30 D'ABRIL (1r)

Bon dia classe de les 7 arts, 

Aquesta setmana ja podreu sortir al carrer durant una estoneta, que bé!! Esper que ho disfruteu molt. 

Durant aquests dies no vos donarè cap tasca nova ja que a alguns vos falten tasques per entregar i d'altres que encara no m'heu enviat res.... Com que no vull que vos angoixeu amb les feinetes, he pensat que així seria millor.

Per aquest motiu, abans de continuar amb altres tasques, convendria acabar les que ja estan penjades, a partir del 31 de març.

A més, dia 1 i 4 de maig són dies no lectius. Encara que siguin dies no lectius em podeu enviar les feinetes. Si algú no sap quines tasques no té fetes o que no ha enviat, m'ho podeu demanar. Els que ho haguin acabat tot, vos puc enviar feina extra per correu (enviau-me un email els que ho vulguin).

Ens veim amb les energies ben carregades el dia 5 de maig, que vos espera una setmana diferent.

Feliç setmana a tots!!!


                       -------------------------------------------------------------------

Buenos días clase de las 7 artes,

Esta semana ya podréis salir a la calle durante un rato, que bien !! Espero que lo disfrutéis mucho.

Durante estos días no os da ninguna tarea nueva ya que algunos os faltan tareas para entregar y otros que aún no me has enviado nada .... Como no quiero que os angustiéis con las tareas, pensé que así sería mejor.

Por este motivo, antes de continuar con tareas nuevas, convendría terminar las que ya están colgadas (a partir del 31 de marzo).

Además, día 1 y 4 de mayo son días no lectivos. Aunque sean días no lectivos me pueden enviar las tareas. Si alguien no sabe qué deberes no tiene hechos o que no ha enviado, me lo pueden pedir. Los que lo hayan acabado todo, os pudeo mandar tareas extra por correo (enviadme un correo los que quieran).

Nos vemos con las energías bien cargadas el día 5 de mayo, que os espera una semana diferente.

Feliz semana a todos !!!



Comentarios

  1. Hola le saluda la mama de Alexandro ..me gustaría saber que clase le falta al niño de esta clase y si me gustaría que me actualizará a mi correo evisr399@gmail.com.. Todas las que le falta...muchas gracias

    ResponderBorrar

Publicar un comentario