Ir al contenido principal

TASQUES SETMANA DEL 20 AL 24 D'ABRIL 2n EP



Hola classe de 2n! Hola a tots i a totes!
De nou ens retrobam!

Donat que aquesta setmana celebram Sant Jordi i el dia del llibre us propòs les següents activitats:

Socials/català/valors
-Llegir i escoltar el conte de Sant Jordi i explicar breument quines diferències trobau entre aquest conte i altres que ja coneixieu.

https://youtu.be/NMvqcDZT22g



-Heu de fer una entrevista a la família sobre el dia de Sant Jordi (per xemple, podeu demanar què es celebra, què t'agrada més que et regalin, un llibre o una rosa?, quin llibre t'agradaria que te regalassin...

Plàstica:

- Fer una rosa com ens suggereix el conte i penjar-la a la finestra o balcó. També podeu fer-ne més per regalar a les persones que més estimau.

Castellano:

- Hazte una foto o vídeo con tu libro favorito y explica por qué es tu libro preferido.

Matemàtiques

Amb el metre o amb una cinta mètrica pren-te la mesura i la de la teva família. Fés un dibuix de cadascun i ordena'ls de més petit a més gran posant a cada un la seva mesura en centimetres. Si no tens metre ni cinta mètrica, ho pots mesurar a pams i escriure quants pams fa cadascú de vosaltres.

Naturals: 
- Prepara un experiment amb aigua. Recorda els estats de l'aigua: líquida, sòlida, gasosa. Però com veuràs, té altres propietats i característiques.
Hi ha 10 experiments. Només has de fer 1 experiment cada setmana. No et preocupis si no tens el material, sempre pots fer polos o cubitos amb sucs de fruites 😉, fer una foto al vapor d'aigua quan aquesta bull o al bany, o fer un dibuix al vidre quan hi ha condensació (com feiem a classe).
https://www.youtube.com/watch?v=I1vpluupgR8

A reveure! Fins la propera setmana 😀

Comentarios